top of page

FAQ.

gebruiksaanw_Tekengebied 1_Tekengebied 1

Veiligheidsvoorschriften.

1. De wall.k.dots zijn gemaakt om op de muur, vloer, raam, deur,... te kleven. Ze dienen niet om op elkaar te kleven. Als kinderen helpen kleven, zal dat ook steeds onder toezicht van een volwassene zijn. Laat de stickers ook niet rondslingeren, maar kleef ze direct, om verstikkingsgevaar (stickers op elkaars mond kleven of inslikken,...) te voorkomen. 

 

2. De dots zijn geschikt om onder begeleiding mee te spelen, gezien er kleine onderdelen bij zitten (de dobbelstenen van ca.2,5cm groot). Door de kleine stickerdots op de dobbelstenen, is er gevaar voor verstikking indien deze afgepeuterd worden. Daarom is het spel niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Noch de stickers, noch de dobbelstenen mogen in de mond gestopt worden om verstikkingsgevaar te voorkomen.

3. Indien de dots op de vloer gekleefd worden, dient met op blote voeten of met schoenen het spel te spelen. Sokken of schoenen met gladde zolen kunnen leiden tot uitglijden. 

4. De wall.k.dots zijn niet gemaakt om buiten te plaatsen, noch om in natte of vochtige ruimtes (badkamer, douche,...) te plaatsen, noch om vlak bij een warmtebron te plaatsen.

5. Bij heel langdurig en intens gebruik, zou er kunnen slijtage optreden. Zorg ervoor dat uw kinderen eventueel loskomend materiaal niet in de mond stoppen. Verwijder losse deeltjes direct.

6. Schoonmaken kan met een vochtige doek en eventueel met een mild schoonmaakmiddel.

7. De stickers zijn voorzien van een verwijderbare lijmlaag, dus veroorzaken bij goed gebruik geen schade aan de ondergrond bij het afnemen van de stickers. Mochten ze toch niet gemakkelijk loskomen van de ondergrond, is het aangeraden om de stickers eerst lichtjes op te warmen met een haardroger. Daarna komen ze makkelijker los.

wall.k.dot is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade veroorzaakt door het gebruik van het wall.k.dot spel.
Gebruik actief speelgoed altijd met begeleiding en onder toezicht van een volwassene.

wall.k.dot is gekeurd conform Richtlijn 2009/48/EG van het Europees Parlement en de Raad van 18 juni 2009 betreffende de veiligheid van speelgoed.

('de speelgoedrichtlijn')

wall.k.dot is als idee, en als merk ingeschreven bij het BOIP.
De naam wall.k.dot, en het logo is een beschermd beeldmerk met woordelementen.


Het is dus niet toegestaan wall.k.dot na te maken, te kopiëren of wall.k.dot als handelsnaam te gebruiken.

bottom of page